Emporio Armani Erkek Güneş Gözlükleri

Emporio Armani Erkek Güneş Gözlükleri

Ürünleri Filtrele
    Markalar
    • Emporio armani
    Fiyat Aralığı
    • 3000 TL - 5000 TL
      Emporio Armani Erkek Güneş Gözlükleri

      İtalyan moda tasarımcısı Giorgio Armani, 1974 yılında kendi adı ile kurduğu şirketinin altında yarattığı Emporio Armani markası ile bütün dünyaya adını duyurmaya devam ediyor. Erkekler için özel olarak ürettiği Emporio Armani erkek güneş gözlükleri ise klasik çizgisini bozmadan spor bir şıklık yaratmak isteyen erkeklerin en sevdiği modeller arasında yer alıyor. Markanın yıllar içinde yarattığı güven, sade ve keskin çizgilerle tasarlanmış olan saatlere de yansıyor. Atasun Optik ise, şehirli erkeğin vazgeçemediği rahat ve şık Emporio Armani erkek güneş gözlüğü modellerini sizlerin beğenisine sunuyor.

      Yüz tipinize göre seçeceğiniz köşeli, oval, pilot formlardaki Emporio Armani erkek güneş gözlüğü modelleri birçok farklı renkten oluşuyor. Mavi, kahverengi, siyah, lacivert gibi renklerle inceleyebileceğiniz Emporio Armani erkek güneş gözlüklerinin saplarında ise, artık bir klasik haline gelen Emporio Armani logosu yer alıyor. Degrade ve tek renk şeklinde üretilen güneş gözlüklerinin camları gözlerini UV ışınlarına karşı %100 koruyor.

      Siparişinizi verdikten sadece 2 gün sonra kapınıza teslim edilen Emporio Armani erkek güneş gözlükleri, 2 yıllık üretici garantisi, temizleme spreyi ve bezi ile sunuluyor. Teslim aldıktan sonra 14 gün içerisinde Atasun Optik noktalarına iade edebileceğiniz ve 30 gün içerisinde değiştirebileceğiniz Emporio Armani erkek güneş gözlüğü modellerinin temizlik ve bakımını dilediğiniz zaman ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz. Spor şıklığınızdan hiçbir zaman vazgeçmemek istiyorsanız, peşin fiyatına 3 taksit fırsatı ile Emporio Armani erkek güneş gözlüğü modellerinden dilediğinizi sepetinize ekleyebilirsiniz.