Persol Erkek Güneş Gözlükleri

Persol Erkek Güneş Gözlükleri

Ürünleri Filtrele
    Markalar
    • Persol
    Fiyat Aralığı
    • 5000 TL - 10000 TL
      Persol Erkek Güneş Gözlükleri

      1917 yılında İtalya’da Giuseppe Ratti tarafından kurulan Persol, dünyanın en köklü güneş gözlüğü markaları arasında yer alıyor. Adında “Per il sole” yani “Güneş için” anlamını taşıyan Persol güneş gözlükleri tarz sahibi erkeklerin her daim severek kullandığı bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Başarılı tasarımcıların imzasını taşıyan Persol erkek güneş gözlükleri ile karakteristik özelliklere sahip olan erkekler için vazgeçilmez tasarımlar sunuyor. Persol erkek güneş gözlüğü modellerinin menteşelerinde eski savaşçıların gücünden esinlenmiş bir kılıç süslemesi yer alıyor. Şehirli, modern ve kendine güvenen erkekler Persol erkek güneş gözlükleri ile yaz kış demeden her daim havalı olmanın keyfini sürüyor.
      Modası hiçbir zaman geçmeyecek olan Persol güneş gözlüğü modelleri özellikle erkeklere çok yakışıyor. Yuvarlak cam formuyla dünyaya adını duyuran Persol erkek güneş gözlükleri, oval ve köşeli çerçeveleriyle de dikkat çekiyor. Yüz tipinize göre seçebileceğiniz Persol erkek güneş gözlükleri, saplarında bulunan yay sistemi sayesinde esneklik sağladığından baş bölgesinde oluşan baskıyı azaltarak baş ağrılarını önlüyor. Kahverengi, siyah, turuncu gibi farklı renklerde inceleyebileceğiniz Persol erkek güneş gözlükleri, degrade, tek renk ve polarize camlarıyla dikkat çekiyor. Karizmatik erkeklerin beğenisine sunulan güneş gözlüğü modellerinden her biri stilinize yeni bir dokunuş ile şekil veriyor.
      Orijinal kutusu, temizleme spreyi, silme bezi ve 2 yıllık üretici garantisi ile kapınıza gelen Persol erkek güneş gözlüklerini Atasun Optik noktalarına 14 gün içinde iade edebilir, 30 gün içinde değiştirebilirsiniz. Dilediğiniz zaman Atasun Optik noktalarından ücretsiz bakım ve ücretsiz süpersonik temizlik yaptırabileceğiniz Persol erkek güneş gözlüklerine Atasun Optik’in kaçınılmaz avantajları ve peşin fiyatına 6 taksite varan fırsatları ile sahip olmak için tek bir tık yeterli.