Ray-Ban Erkek Güneş Gözlükleri

Ray-Ban Erkek Güneş Gözlükleri

Ürünleri Filtrele
    Markalar
    • Ray-ban
    Fiyat Aralığı
    • 3000 TL - 5000 TL
      Ray-Ban Erkek Güneş Gözlükleri

      1937 yılında Amerikan Hava Kuvvetleri’nin isteği üzerine üretime başlayan Rayban, kısa sürede bütün dünyaya adını duyuran Ray-Ban, erkekler için tasarladığı güneş gözlüğü modelleri ile dikkatleri topluyor. Güneş gözlüğü denince akla gelen ilk markalardan olan Rayban erkek güneş gözlükleri ile zamansız, şık ve tarz sahibi erkeklere hitap ediyor. Asi olduğu kadar zarif çizgilere sahip olan Rayban erkek güneş gözlüğü modelleri, ABD Hava Kuvvetleri için tasarladığı pilot tipli Aviator ‘un yanı sıra, Wayfarer, Clubmaster, Justin, Round, Erika gibi farklı modellere de sahip.

      Gözlük seçimi yaparken en önemli unsurların başında gelen yüz tipinize göre, damla, çekik, kare, köşeli, oval, yuvarlak gibi formları inceleyebilirsiniz. Degrade, polarize, tek renk ve ayna cam seçeneklerine sahip olan Rayban erkek güneş gözlükleri göz sağlığınızı da düşünüyor ve UV ışınlarına karşı %100 koruma sağlıyor. Altın, gri, gümüş, kahverengi, siyah gibi farklı renklerde inceleyebileceğiniz Ray-Ban erkek güneş gözlüğü modelleri sağlam ve uzun ömürlü yapısı ile vazgeçilmeziniz olabilir.

      Dünyanın en çok tercih edilen güneş gözlüklerinden olan Rayban erkek güneş gözlükleri, Atasun Optik’in hızlı gönderi ayrıcalığı ile sadece 2 günde kapınızda. Teslim aldıktan sonra 14 gün içinde Atasun Optik noktalarına iade edebileceğiniz ve 30 gün içinde değişim yapabileceğiniz Ray-Ban erkek güneş gözlüğü modellerine yine Atasun Optik’te dilediğiniz zaman bakım ve süpersonik temizlik yaptırabilirsiniz. Atasun Optik’in kaçınılmaz avantajları ve peşin fiyatına 3 taksite varan fırsatıyla Rayban erkek güneş gözlüklerine sahip olmak için dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.