ATASUN BLOG
Atasun hakkında her şey
Anneler Gününe Özel Hediye Güneş Gözlüğü Seçimi;
Anneler Günü hızla yaklaşırken onun için özel ve anlamlı hediyeyi bulma arayışınız devam ediyor olabilir. Henüz aradığınız hediyeyi bulamadıysanız ona her baktığında sizi ve değerli hediyenizi hatırlatacak olan güneş gözlüğü harika bir alternatiftir. Güneş gözlükleri aynı zamanda şık ve işlevsel olduğundan Anneler Günü için ideal bir seçenektir. Üstelik her kadının yüz hatlarına, stiline ve beklentilerine uygun çeşitli tasarımlar bulmanız mümkündür. Tasarımcı güneş gözlüğü modellerinden klasik ve yeni trendlere kadar Anneler Günü için hediye arayışınızda Atasun Optik’in koleksiyonlarını değerlendirebilirsiniz.
Klasiklerden Şaşmayanlar için Anneler Günü Hediye Önerileri
Anneniz veya anne olan yakınlarınız, kıyafetlerinde ve aksesuarlarında zamansız, net ve her tarzla uyumlu parçaları tercih ediyorsa onun için seçtiğiniz güneş gözlüğü mutlaka klasik tasarımlardan oluşmalıdır. Her zaman herkeste harika görünen ve modası asla geçmeyen klasik zamansız stil için birinci sınıf, zarif ve incelik sunan güneş gözlüğü modelleri mükemmel bir seçimdir. Söz konusu klasik tasarımlar olunca siyah veya kahverengi gibi zamansız silüetlere sahip güneş gözlüğü modelleri akla ilk gelen seçenekler arasında yer alır. Anneniz için klasik ve vazgeçilmez bir seçenek olabilir. Kare, dikdörtgen veya yuvarlak gibi farklı şekle sahip klasik modellerini, annenizin yüz hatlarını değerlendirerek seçmeniz önemlidir. Her zamanki güneş gözlüğü seçim kuralını hatırlayın, yuvarlak yüz hatlarında kare tasarımlar; kare yüz hatlarında ise yuvarlak ve yumuşak şekiller daha iyi görünür. Anneniz retro ve zamansız tasarımlardan hoşlanıyorsa cat-eye kadın güneş gözlüğü modelleri gibi yıllara meydan okuyan klasik tasarımları da tercih edebilirsiniz.
Trendleri Takip Edenler için Anneler Günü Hediye Fikirleri
Anneniz modayı ve trendleri yakından takip ediyorsa Anneler Günü hediye fikirleri için sezonun popüler güneş gözlüğü modellerini tercih etmek iyi bir fikirdir. Beyaz güneş gözlükleri, farklı moda markalarının defilelerinde sıkça gösterildiği için sezonun trend modelleri arasında yer alır. Dikdörtgen ve yuvarlak cat-eye görünümlü beyaz kemik güneş gözlüğü modelleri modayı yakından takip eden annelerin keyifle kullanabilecekleri bir hediye alternatifidir. 1950 ve 1990’ların modasını yansıtan ince güneş gözlüğü modelleri de sezonun sevilen tasarımları arasında yer alır. Renkli kemik veya metal silüete sahip mikro güneş gözlüğü modelleri özellikle plajda son derece kullanışlı ve şık bir görünüm sunar. Modayı yakından takip eden annelere uygun bir diğer popüler seçenek ise geometrik güneş gözlüğü modelleri olabilir. Altıgen veya sekizgen olarak bilinen metal güneş gözlüğü modelleri hafifliği ve pratikliğiyle özellikle gündelik kullanımda annenizin stilini yükseltebilir. Hem klasik hem de çağdaş olan kaplumbağa desenli kemik güneş gözlüğü ise bu sezonun dikkat çekici modelleri arasında yer alır. Her görünüme uyan şık yuvarlak tasarımlı güneş gözlüğü modelleri neredeyse tüm ten ve saç renklerinde iyi göründüğü için harika bir seçimdir. Kemik veya metalik oversize güneş gözlüğü modelleri de iddialı parçalardan hoşlananlar için mükemmel bir seçim olabilir. Renkli veya degrade camlar annelerin stillerine renk katmak için uygun seçenekler arasında yer alır. Sade ve zarif olan kare oversize güneş gözlüğü modelleri hem spor hem de şık bir tarzda kombinlenebilir. Yuvarlak geniş güneş gözlüğü modelleri ise yüz hatları keskin olan annelere daha yumuşak bir görünüm kazandırmak için idealdir.
Outdoor Etkinlikleri Kaçırmayanlar için Anneler Günü Hediyeleri;
Anneniz veya eşiniz bisiklete binmeye, yürüyüş yapmaya veya tırmanmaya her an hazırsa süper aktif ve maceraperest ruhuna ayak uydurabilecek güneş gözlüğüne ihtiyacı olabilir. O halde konfor, stil, koruma ve dayanıklılık açısından aktif yaşam beklentilerini karşılayan bir spor güneş gözlüğü Anneler Günü için hediye fikirleri arasında yer alabilir. Keskin ve havalı görünüme sahip sportif güneş gözlüğü modelleri yüksek UV koruması sayesinde yürüyüş, bisiklet veya su sporları gibi her türlü aktivitede annelerin kendilerini iyi hissetmelerini sağlar. Gözleri koruyan kavisli silüete sahip ultra hafif güneş gözlüğü modelleri, aktif yaşam tarzı olan annelerin atletik ve gündelik kombinleri için ideal bir seçim olur. Siz de ister kendi anneniz ister anne olan tüm sevdikleriniz için birbirinden şık güneş gözlüğü modellerini Atasun Optik’te bulabilir, Anneler Günü’nde onlara hoş bir sürpriz yapabilirsiniz!;