loading
X
30 TL İndirim

Sevgili

İlk alışverişinize özel 30TL indirim hediyemizi kullanabilirsiniz.

7
5
24
30 TL İndirim
30 TL İndirim
X 30 TL İndirim Kazanın
Facebook ile Giriş Yap
30 TL İNDİRİM KAZANIN!
Size özel 1 hafta süreli 30TL indirimden faydalanmak için aşağıdaki bilgileri doldurup Kodu Gönder butonuna tıklayınız.

Size özel 1 hafta süreli 30 TL indirim kazanmak için cep telefonunuza gelen onay kodunu aşağıdaki kutucuğa girip gönder butonuna tıklamanız gerekmektedir.İndiriminiz sepete atacağınız ilk üründe geçerlidir.

30TL İNDİRİM KAZANDINIZ

30 TL indirim sepete ürün eklediğinizde otomatik olarak uygulanacak, toplam sipariş tutarınızdan 30TL düşecektir. İndirim sadece ilk siparişinizde geçerli olacaktır.

Kişisel Verilerin Korunması

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ!

Anayasa’da öngörülen başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, temel hak ve özgürlüklerin korunması amacıyla çıkarılmış olan "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) 24 Mart 2016 tarihinde TBMM’de kabul edilmiş ve 07 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazete yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Yürüttüğümüz faaliyet sırasında sizden aldığımız kişisel bilgileriniz bakımından Veri Sorumlusu olarak addedilmekteyiz. Veri Sorumlusu olarak, kişisel bilgileriniz (ve kanuni temsilcisi olarak bilgilerini paylaştığınız çocukların kişisel bilgileri) aşağıda açıklandığı çerçevede kaydedilebilecek, saklanabilecek, güncellenebilecek, sınıflandırılabilecek, mevzuatın izin verdiği hallerde 3. kişilere açıklanabilecek ve/veya devredilebilecek ve KVKK’da sayılan diğer şekillerde işlenebilecektir.

Kişisel verilerin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri:

Kişisel verilerin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri; elektronik veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek; mevzuat ve ilgili otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak; talep edilen ürün ve hizmetlerini sunabilmek, müşteri memnuniyetini ölçmek ve akdettiğiniz sözleşmenin gereğini alacağınız ürün veya hizmetleri yerine getirmektir. Atasun Optik, göz reçetesi bilgilerinizi, ilgili mevzuat çerçevesinde ve size ihtiyacınız olan ve talep ettiğiniz ürünü sağlamak amacıyla kullanmaktadır.

Atasun Optik Perakende Ticaret A.Ş. (“Atasun Optik”) müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgileri (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta, alışveriş ve mağaza tercihleriniz, vb.) sizlerden talep etmekte ve diğer hukuka uygun şekillerde toplamaktadır. Atasun Optik sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri “sınıflandırma” ve kişisel bilgiler vasıtasıyla oluşturulacak reklam, tanıtım, pazarlama faaliyetlerinin devam etmesi amacıyla saklanmakta ve bu amaçlarla kullanılmaktadır. Ayrıca Atasun Optik, müşteri memnuniyetini ölçmek üzere müşterileriyle bağlantıya geçebilmektedir.

Yukarıda belirtilen amaçlarla, kişisel verilerin aktarılabileceği kişi ya da kuruluşlar: Ana hissedarımız, doğrudan ve/veya dolaylı yurtiçi ya da yurtdışı iştiraklerimiz; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, iş ortağı kuruluşlar ve diğer 3. kişilerdir. Ancak bilmenizi isteriz ki KVKK gereği organik bağımızın olmadığı bu 3. Kişiler ile de kişisel verilerinizin büyük bir hassasiyet ile korunması için her türlü önlem tarafımızdan alınmakta bütün 3. Kişiler ile yazılı taahhütler de dahil olmak üzere ciddi yaptırımlar içeren sözleşmeler üzerinden bu paylaşım yapılmaktadır.

Kişisel verilerin toplanma yöntemi: Genel müdürlük, müesseseler veya e-satış kanalları ve çağrı merkezi gibi kanallar aracılığıyla kişisel veriler sözlü, yazılı veya elektronik ortamda açık rızalarının alınması ile toplanabilir.

KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız: Bu kapsamdaki haklarınız 07 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yürürlüğe girmiştir. ATASUN OPTİK’e başvurarak, paylaştığınız kişisel verilerin;  a) işlenip işlenmediğini öğrenme, b) işlenmişse bilgi talep etme, c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, d) yurt içinde ya da yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme, e) eksik ya da yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, f) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini ya da yok edilmesini isteme, g) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme, h) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, i) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.

İlgili talepleriniz için bize çağrı merkezimiz üzerinden 444 67 85 veya musterihizmetleri@atasunoptik.com.tr e-postası aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.